Left Top - Zeilen Steady Sailing

Zeilvakanties naar Schotland & Scandinavië

Steady Sailing maakt bijzondere individuelen groepsreizen naar o.a. Schotland, Noorwegen, Zweden en Denemarken. Wij verzorgen met veel passie actieve kwaliteit zeilreizen. Onze reizen zijn geschikt voor iedereen die actief met ons het schip wil zeilen. Zeilervaring is hierbij niet nodig maar wel een gezonde dosis enthousiasme!

327d535a-d5ab-47d6-b3ff-e4f2714cca06 DSC01291 

Zeilreizen voor individuelen, koppels of groepen tot 8 personen. 

Zeil mee met schippers echtpaar Jan-Willem en Mariëlle en laat u verrassen door adembenemende vergezichten en bijzondere eilanden. In de uitgestrekte ongerepte natuur kun je heerlijk urenlang wandelen en de zee heeft hier zo veel te bieden! Op het water genieten we van de prachtige bergen om ons heen en het rijke wildlife. Het plezier van dolfijnen voor de boeg en het spotten van bruinvissen, walvissen of de zeearend... Wij verzekeren u een blijvende herinnering aan deze fascinerende landen! 'De mooiste manier om Schotland en Scandinavië te beleven... is vanaf het water!' 

Het volledige reisprogramma 2018/19 vind u hier  >> onze reizen

Steady Sailling

IMG_0041 fullsizeoutput_a28  

"Avontuurlijk zeilen en fantastische mooie vergezichten in combinatie met heerlijk eten en goed gezelschap; ingrediënten voor een bijzondere en speciale vakantie. 

We kijken er naar uit om U te verwelkomen in dit prachtige zeilgebied"

Jan-Willem & Mariëlle

Sail_scotland_red_member_badge

'Platinum member Sail Scotland'

Vroegboekkorting

steady-actie5% korting* 

Op alle reizen 2019 die vóór 30 september '18 worden geboekt.

*Aanbetaling 25% voor 30-09-18

Facebook