Left Top - Zeilen Steady Sailing

AVONTUURLIJKE ZEILVAKANTIES

SCHOTLAND & DE HEBRIDEN

Klim aan boord en ontdek bijzondere bestemmingen zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Laat Steady je de authentieke smaak van het leven onder zeil bezorgen en een vakantie beleven als geen ander. Zeilervaring is niet nodig, alleen een lust voor avontuur!

 fullsizeoutput_a28  IMG_0041 36848458_2132976963411641_3451280670746214400_n

Ga met ons, Jan-Willem en Mariëlle, mee aan boord van onze in 1993 gebouwde stagzeilkits terwijl we de zee van Schotland bevaren. Sinds ze gebouwd is, is Steady gebruikt als charterschip en dus volledig uitgerust met gasten in gedachten. Er is ruimte voor acht gasten in vier comfortabele tweepersoonshutten, met twee badkamers, een ruime keuken en een woongedeelte onder het dek. Er is ook genoeg ruimte aan dek, en we hebben Musto-zeilpakken beschikbaar voor als het weer omslaat. In de goed uitgeruste keuken maken we gevarieerde maaltijden voor alle gasten aan boord - deze zijn allemaal inbegrepen in de prijs van uw reis. Voor zevendaagse reizen kunt u van één maaltijd aan de wal genieten, en bij langere reizen (tien en twaalf dagen) zullen er twee diners aan land zijn - deze zijn niet inbegrepen in de prijs van uw reis.

Aan boord van Steady helpen de meesten gasten graag een handje met het zeilen van dit in het oog springende zeilschip, en we houden ervan je veel te leren en je te betrekken bij de zeilhandelingen. Steady's reizen verkennen de eilanden van de Inner and Outer Hebrides en St Kilda, een gebied van ongerepte wildernis en adembenemende schoonheid in de Western Isles of Scotland. Onze trips, in dit ongelofelijk prachtige gebied, geven toegang naar boeiende en afgelegen plekken met verborgen geheimen. Terwijl u door dit prachtige mariene landschap vaart, zult u waarschijnlijk het geluk hebben om het rijke wildlife te ervaren en de tijd hebben om te genieten van de unieke en fascinerende geschiedenis en cultuur van de Hebriden en St Kilda. Het plezier van dolfijnen voor de boeg en het spotten van bruinvissen, walvissen of de zeearend... Wij verzekeren u een blijvende herinnering aan dit fascinerende land! 'De mooiste manier om Schotland  te beleven... is vanaf het water!' 

Het volledige reisprogramma 2019 vind u hier  >> onze reizen 

327d535a-d5ab-47d6-b3ff-e4f2714cca06

  ZEILREIZEN VOOR INDIVIDUELEN, KOPPELS OF GROEPEN TOT 8 PERSONEN. 

 

Bekijk hier onder het fotoalbum Hoorn - Inverness 2018Steady Sailling

  

STO Garant

logo-garant

Uw boekingsbedrag veilig!

5 Jaar Vakantie Expert in Schotland

"Avontuurlijk zeilen en fantastische mooie vergezichten in combinatie met heerlijk eten en goed gezelschap; ingrediënten voor een bijzondere en speciale vakantie. 

We kijken er naar uit om U te verwelkomen in dit prachtige zeilgebied"

Jan-Willem & Mariëlle

Sail_scotland_red_member_badge

'Platinum member Sail Scotland'

Steady op YouTube

Bekijk hier een filmpje van Steady onder zeil:

https://www.youtube.com/watch?v=Q7NUEIEi07k&feature=player_embedded 

Facebook