Left Top - Zeilen Steady Sailing

AVONTUURLIJKE ZEILVAKANTIES

SCHOTLAND & DE HEBRIDEN

Klim aan boord en ontdek bijzondere bestemmingen zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Laat Steady je de authentieke smaak van het leven onder zeil bezorgen en een vakantie beleven als geen ander. Zeilervaring is niet nodig, alleen een lust voor avontuur!

 fullsizeoutput_a28  IMG_0041 36848458_2132976963411641_3451280670746214400_n

Ga met ons, Jan-Willem en Mariëlle, mee aan boord van onze in 1993 gebouwde stagzeilkits terwijl we de zee van Schotland bevaren. Sinds ze gebouwd is, is Steady gebruikt als charterschip en dus volledig uitgerust voor zeilen met gasten. Er is ruimte voor acht gasten in vier comfortabele tweepersoonshutten, met twee badkamers, een ruime keuken en een woongedeelte onderdeks. Er is ook genoeg ruimte aan dek, en we hebben Musto-zeilpakken beschikbaar voor als het weer omslaat. In de goed uitgeruste keuken maken we gevarieerde maaltijden voor alle gasten aan boord - deze zijn allemaal inbegrepen in de prijs van uw reis. Voor zevendaagse reizen kunt u van één maaltijd aan de wal genieten, en bij langere reizen (tien en twaalf dagen) zullen er twee diners aan land zijn - deze zijn niet inbegrepen in de prijs van uw reis.

Aan boord van Steady helpen de meesten gasten graag een handje met het zeilen, en we vinden het leuk je veel te leren en je te betrekken bij de zeilhandelingen. Steady's reizen verkennen de eilanden van de Inner and Outer Hebrides en St Kilda, een gebied van ongerepte wildernis en adembenemende schoonheid in de Western Isles of Scotland. Onze trips, in dit ongelofelijk prachtige gebied, geven toegang naar boeiende en afgelegen plekken met verborgen geheimen. Terwijl u door dit prachtige landschap vaart, zult u waarschijnlijk het geluk hebben om het rijke wildlife te ervaren en de tijd hebben om te genieten van de unieke en fascinerende geschiedenis en cultuur van de Hebriden en St Kilda. Het plezier van dolfijnen voor de boeg en het spotten van bruinvissen, walvissen of de zeearend... Wij verzekeren u een blijvende herinnering aan dit fascinerende land! 'De mooiste manier om Schotland  te beleven... is vanaf het water!' 

Na 5 mooie seizoenen zeilen in Schotland hebben we een grote refit in 2020 voor Steady gepland. Dit houdt in dat we Schotland een jaartje zullen missen....Het goede nieuws is dat we in 2021 weer met veel frisse zin zeilreizen gaan maken aan de Westkust van Schotland! Het reisschema 2021 zullen we in het voorjaar'20 op deze site bekend maken.

 

327d535a-d5ab-47d6-b3ff-e4f2714cca06

  ZEILREIZEN VOOR INDIVIDUELEN, KOPPELS OF GROEPEN TOT 8 PERSONEN. 

 

Bekijk hier onder het fotoalbum Hoorn - Inverness 2018Steady Sailling

  

STO Garant

logo-garant

Uw boekingsbedrag veilig!

5 jaar Schotland

'When you dream of sailing make Scotland part of that dream'

Sail_scotland_red_member_badge

Bekijk hier een filmopname van Steady zeilend voor de westkust van Schotland

new-youtube-logo-840x402

Facebook